Hovenier Zutphen

Paul Coenen Hovenier in Zutphen

hovenier zutphen

Paul Coenen hovenier in o.a. Zutphen

Heeft u een tuin die u onder handen wilt laten nemen? Wellicht bent u net verhuisd naar Zutphen en wilt u een hovenier inschakelen. Of wilt u weleens wat anders? In alle gevallen kunt u bellen om de hulp van Paul Coenen Hovenier. In vele tuinen in Zutphen heeft hij het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud mogen doen. Paul Coenen beschikt over 25 jaar praktische hoveniers ervaring. Bent u woonachtig in Zutphen of de omgeving daarvan? Paul komt graag met z’n karakteristieke bestelbus vanuit Brummen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -3

Hovenier Zutphen

Paul Coenen Hovenier staat klaar in Zutphen!

Paul Coenen Hovenier is actief in Zutphen en omgeving. Hij is de vakman die u zoekt! Met een breed scala aan tuin gerelateerde zaken en creatieve ideeën, helpt hij u graag. Op de website vindt u inspirerende foto’s (of kijk op Pinterest https://nl.pinterest.com/woontrendz/-tuininspiratie-/ ) waarbij hij de uitvoering laat zien van:

  • Muurtjes plaatsen
  • Trappen of veranda aanleggen
  • Bestrating aanleggen
  • Waterval of vijver maken
  • Erfafscheiding zetten
  • Beplanting verzorgen

 

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -5

Hovenier Zutphen

 

Qua onderhoud kan Paul Coenen u van dienst zijn met onder andere het onkruidvrij houden van beplanting, graskanten knippen, grasmaaien en snoeien van diverse beplanting.

Hovenier Zutphen nodig? Neem gerust contact op

Als u in Zutphen de hulp in wilt schakelen van Paul Coenen, dan bent u altijd welkom om contact te zoeken. Bel 06-10251050, mail of vul het contactformulier in. Graag komt Paul Coenen Hovenier bij u langs voor een vrijblijvende offerte waarbij u wensen worden besproken en de tuin wordt ingemeten. Graag gaat hij, aan de hand van alle informatie en een tuinontwerp voor u aan de slag. Aarzel niet en neem nog vandaag contact op!