Hovenier Eerbeek

Paul Coenen Hovenier in Eerbeek voor vakkundig tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Heeft u een tuin in Eerbeek die u door een hovenier professioneel onder handen wilt laten nemen? Misschien bent u net verhuisd naar Eerbeek en wilt u een hovenier inschakelen? Of heeft u een ander tuinproject waarbij u hulp nodig heeft. Op de website vindt u vele uitgevoerde tuinvoorbeelden maar u bent ook altijd welkom om Paul Coenen Hovenier persoonlijk te bellen. In vele tuinen in Eerbeek heeft hij het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud mogen doen.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -8

Hovenier Eerbeek

Dat is niet verwonderlijk als u weet dat hij over 25 jaar praktische ervaring en een hogeschool vakopleiding beschikt. Woont u in de omgeving van Brummen zoals bijvoorbeeld in Eerbeek? Hovenier Paul Coenen komt graag langs.  Met z’n karakteristieke bestelbus met een oude plaat van het hoveniers vak op beide zijden komt hij graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -6

Hovenier Eerbeek

Paul Coenen Hovenier biedt veel tuin mogelijkheden in Eerbeek!

Keuzes te over, als u aanklopt bij Paul Coenen Hovenier. Hij is werkzaam in Eerbeek en ruime omgeving. Op de website vindt u inspirerende tuinfoto’s met voorbeelden zoals:

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -4

Hovenier Eerbeek

Qua onderhoud kan Paul Coenen uw tuin onkruidvrij houden, grasmaaien en -kanten knippen, en snoeien van bomen en struiken.

Hovenier Eerbeek? Bel 06-10251050 of mail voor een vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Paul Coenen Hovenier u biedt? Hij helpt graag bij het uitkiezen van de beplanting, waterpartijen en bouwkundige werken die passen bij uw wensen. Bel of mail. Dan maakt Paul Coenen snel een afspraak om in uw tuin te bekijken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. De offerte die u daarna ontvangt is uiteraard vrijblijvend. Aarzel niet en neem nog vandaag contact op!