Bestrating Zutphen

Inspirerende bestrating in Zutphen

U kunt op uw gemak inspiratie opdoen voor bestrating in Zutphen op de website van Paul Coenen Hovenier. De foto presentaties op de eigen website en op Pinterest (https://nl.pinterest.com/explore/tuin-bestrating-946601802768/) laten u een ruim assortiment aan bestrating zien, met tegels, natuursteen en keramiek. De mogelijkheden zijn oneindig. Komt u uit Zutphen of omgeving? (Sier)bestrating is een specialisme van Paul Coenen Hovenier. Dus als u u uw tuin wilt laten bestraten, laat hij u kiezen uit betaalbare kwaliteitsproducten bestrating. Uw tuin in Zutphen wordt een aantrekkelijke tuin door de perfecte combinatie van groen en bestrating.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -3

Bestrating Zutphen

Bestrating uitkiezen voor uw tuin in Zutphen?

Met ruim 25 jaar ervaring in bestratingsmateriaal is Paul Coenen, in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete tuinadviseur. Het assortiment is ruim met gebakken en betonnen bestrating maar ook met natuursteen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo wordt een groot bestratingsvlak in uw tuin in Zutphen veel ‘spannender’ door het op te delen in kleinere vlakken.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren

Bestrating Zutphen

Door de combinaties van steen wordt uw tuin leuker om naar te kijken en om erin te verblijven. Het aanleggen van een terras, tuinpad of oprit doet Paul Coenen graag voor u. Vraag om zijn persoonlijk advies over de inrichting van uw tuin en Paul Coenen Hovenier staat u graag te woord.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -7

Bestrating Zutphen

Bestrating Zutphen? Paul Coenen komt langs voor een vrijblijvende offerte in bestrating

Nieuwsgierig naar de bestratingsmogelijkheden die Paul Coenen in Zutphen biedt? Hij helpt graag bij het uitkiezen van bestrating en beplanting, waterpartijen en bouwkundige werken. Afgestemd op uw wensen wordt uw droomtuin gerealiseerd. Bel 06-10251050 of mail voor een afspraak. Dan komt Paul Coenen in zijn karakteristieke busje snel langs om samen met u in uw tuin zien wat de mogelijkheden zijn. De offerte die u daarna ontvangt is uiteraard volledig vrijblijvend.