Bestrating Dieren

Ervaring in bestrating in Dieren nodig?

Paul Coenen Hovenier, gevestigd in Brummen is in Dieren dé specialist in bestrating. Voor uw tuin in Dieren is bestrating een belangrijk onderdeel omdat het jarenlang mee moet gaan. Niets is vervelender dan scheefliggende, verzakte tegels of natuursteen. Daarom begint Paul Coenen altijd bij het fundament en bekijkt hij de afvoer van regenwater. De bestrating in uw tuin in Dieren wordt gelegd op een zandbed, met afwatering richting plantvak of gazon.

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -8

Bestrating Dieren

Als dit in uw tuin niet mogelijk is, legt hij een afvoerput of lijngoot aan. Bij het aanleggen werkt Paul Coenen Hovenier graag met allerlei patronen in verschillende steensoorten. Op de eigen website vindt u foto voorbeelden. Maar ook op Pinterest (https://nl.pinterest.com/explore/stenen-patio’s-947260903818/) kunt u voorbeelden uitkiezen. Door bestratingsvlakken op te delen in kleinere vlakken wordt uw tuin leuker om naar te kijken. Een droomtuin door de combinatie van groen en bestrating!

Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren -3

Bestrating Dieren

Welke bestrating in Dieren mag Paul Coenen Hovenier aanleggen?

Paul Coenen Hovenier legt patronen en werkt met allerlei type materialen. Het assortiment is ruim met gebakken en betonnen bestrating en natuursteen. Uw tuin met bestrating in Dieren krijgt hierdoor direct een andere uitstraling. Wat dacht u van de volgende bestratingsmaterialen?

  • gebakken klinkers;
  • kinderkoppen;
  • betonstenen;
  • natuursteen;
Hovenier Zutphen - Hovenier Eerbeek - Tuinaanleg Zutphen - Bestrating Brummen - Bestrating Zutphen - Bestrating Dieren

Bestrating Dieren

Bestrating Dieren? Wij maken graag een afspraak om uw bestrating in Dieren te bespreken

Er is heel veel mogelijk bij het aanleggen van bestrating in Dieren. Misschien heeft u daar specifieke ideeën over of misschien mag Paul Coenen u adviseren? Wat u ook wenst, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch 06-10 25 10 50 maar ook middels het contactformulier op de website. Paul Coenen Hovenier uit Brummen biedt graag zijn professionele hulp aan. Graag tot ziens!