Bestrating Brummen

Bestrating Brummen, Paul Coenen Hovenier

Bestrating in Brummen nodig? Paul Coenen Hovenier is dé bestrater die u zoekt in Brummen. Onze mooie bestelbus met karakteristieke hoveniers afbeeldingen is een fenomeen in de omgeving. Misschien bent u hem ook al eens tegengekomen.

Bestrating Brummen

Bestrating Brummen

Bestrating in Brummen nodig?

Wanneer u bestrating bij uw woning in Brummen nodig heeft, bent u bij Paul Coenen Hovenier aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw tuin geheel naar wens. Zo is bestrating in combinatie met veel groen erg in trek bij onze klanten. Het geeft de tuin een nette, maar fleurige en natuurlijke sfeer. Wanneer u ons benadert is onze eerste vraag aan u: “wat kunnen wij voor u doen?”

Soorten bestrating in Brummen

Professioneel aangelegde bestrating, daar heeft u jarenlang plezier van. Welke bestrating u ook kiest voor uw tuin in Brummen, we maken een ontwerp voor u op maat. Inspiratie nodig? Op onze website vindt u voorbeelden van prachtige tuinontwerpen en mogelijkheden. Ook kunt u inspiratie opdoen via deze Pinterest pagina. Contacteer ons voor de aanleg van:

  • Natuursteen tegels
  • Gebakken klinkers
  • Betontegels

Heeft u een voorkeur voor andere materialen, bespreek met ons de mogelijkheden.

Bestrating Brummen

Bestrating Brummen

Hoe gaat Paul Coenen Hoveniers te werk?

Paul Coenen gaat bij het aanleggen van uw terras, tuinpad of oprit te werk in 4 stappen:

  • Uw wensen bespreken
  • Tuin en/of bestratingsontwerp maken
  • Fundering aanleggen
  • Bestraten

Daarnaast adviseren we u ook graag. Bijvoorbeeld over de hemelwaterafvoer. Het is belangrijk de bestrating dusdanig te leggen dat water afloopt naar een plantvak of gazon.

Bestrating in Brummen nodig?

Voor uw nieuwe bestrating in Brummen belt u 06 102 510 50 of vult ons contactformulier in.

Paul Coenen Hovenier helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste bestrating. We plannen een afspraak en nemen een kijkje in uw tuin. Vervolgens bespreken we uw wensen tot in detail. De offerte is uiteraard vrijblijvend. Graag tot ziens!